badkamer Leiden

Badkamer Leiden

Wilt u graag meer comfort in uw badkamer, of het gebruiksgemak verbeteren? Overweeg dan om de complete badkamer te renoveren of om enkel een badmeubel aan te passen. Elke badkamerspecialist uit ons netwerk in Leiden heeft een ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van badkamers. Wij bieden hulp bij zowel goedkope als luxe badkamers en bij diverse badkamer stijlen (modern, klassiek, landelijk, design). Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor sanitair en badkamermeubels? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de offertepagina. Wij zijn u met alle plezier van dienst en sturen u desgewenst enkele vrijblijvende offertes toe.

badkamer ontwerpen Leiden

Van ontwerp tot realisatie

Het aanpassen van de badkamer begint bij het ontwerpen van de ruimte. Heeft u geen inspiratie of weet u niet aan welke regels uw douche moet voldoen? Laat dan een badkamerspecialist u assisteren bij het ontwerpen van het sanitair en de badkamermeubels. Bent u samen tot een ontwerp gekomen, dan kan onze specialist uit Leiden u assisteren bij het plaatsen van de gewenste onderdelen. Bent u benieuwd naar de kosten voor het plaatsen en ontwerpen? Vraag dan via de offertepagina vrijblijvend enkele offertes aan. Op basis van uw wensen kunt u vrijblijvend offertes vergelijken.

badkamer inspiratie Leiden

Ideeën en inspiratie

Het ontwerpen van badkamers is een klus die vooral afhangt van stijl en budget. Wilt u ideeën opdoen voor het ontwerp of bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan in de inspiratie bladen van de diverse woonwinkels of ga langs bij één van de verschillende showrooms. Hier kunt u diverse ideeën opdoen en indien gewenst bij een badkamerspecialist uit Leiden vragen stellen over de diverse mogelijkheden. Heeft u voldoende inspiratie opgedaan? Werk dan uw ideeën uit in een eigen ontwerp. Zo krijgt de specialist waarmee u samen gaat werken al een idee of u richting de moderne of klassieke badkamerstijl gaat.

badkamers Leiden

Complete badkamers

Wie van plan is het wooncomfort te verbeteren kan ervoor kiezen om de complete badkamer te vernieuwen, of enkel een deel van het sanitair te vervangen. Hoewel het laten bouwen van complete badkamers duurder is dan de aanpassing van een deel van de doucheruimte, is het over de lange termijn vaak wel voordeliger, omdat u dan een aantal jaar later niet weer opnieuw een deel moet laten verbouwen. Voor meer informatie over het verbouwen van complete badkamers en de prijzen die hieraan verbonden zijn verwijzen wij u graag naar onze offertepagina. Wij zijn u met alle plezier van dienst in Leiden.

badmeubels Leiden

Badkamermeubels in alle soorten en maten

Bij het verbouwen van badkamers wordt vaak veel aandacht besteedt aan het sanitair, zoals de douche, het toilet en de wastafel. Het is echter ook zaak om aandacht te besteden aan de badkamermeubels. Bij badkamermeubels kunt u onder andere denken aan een standaard kast, maar ook aan een badmeubel waar de wastafel in geïntegreerd is. Badkamermeubels kunnen door menig badkamerspecialist uit Leiden op maat worden gemaakt, zodat het badmeubel volledig aansluit bij uw wensen. Wilt u inspiratie of ideeën opdoen voor uw badkamermeubels? Neem eens een kijkje bij de buren!

goedkope badkamers Leiden

Luxe, moderne of goedkope badkamer?

In hoeverre u de badkamer laat aanpassen is onder andere afhankelijk van het beschikbare budget. Wanneer u dan ook een offerte bij ons aanvraagt is het van belang dat u aangeeft wat het maximale budget is voor de aanpassing. Vervolgens sturen wij u prijsopgaven toe van diverse badkamerspecialisten uit uw regio die voor u een luxe of goedkope badkamer kunnen plaatsen. Het verschil tussen luxe en goedkope badkamers bevindt zich met name op de uitstraling van sanitair en de tegels die zijn gebruikt in de badkamer. De werking van goedkope producten doet niet onder voor die van de luxe. Daarnaast hebt u natuurlijk ook de keuze uit diverse stijlen, zoals moderne en klassieke badkamers.

sanitair Leiden

Sanitair plaatsen

Heeft u eenmaal uw moderne of landelijke badkamer laten ontwerpen door een badkamerspecialist uit Leiden, dan wordt het tijd om het sanitair en de badkamermeubels te plaatsen. Het plaatsen van het sanitair is een klus die u eveneens het beste kunt overlaten aan een erkend badkamerspecialist. Zo weet u zeker dat het sanitair aan de juiste eisen voldoet, en dat het lange tijd zal werken zonder problemen. Onze professionals plaatsen alle soorten sanitair zoals een douche, toilet, wastafel of bad, snel en vakkundig tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast kunnen zij ook uw badmeubel op maat maken en installeren op de door u gewenste plek.

kleine badkamer indelen

Badkamer indelen

Het is van belang dat u uw badkamer in Leiden zo efficiënt mogelijk laat indelen. U wilt de ruimte maximaal benutten. Tijdens het indelen moet u dus rekening houden met het sanitair, de waterdichtheid van materialen en de natte zones. Er moet altijd voldoende gebruiksruimte voor één of twee personen overblijven. Wanneer u de badkamer effectief wilt indelen is het handig dat u een checklist opstelt. Dit kunt u zelf, of samen met de badkamerspecialist doen. Op de checklist moet onder andere staan: de wand- en vloertegels, afwerking van het plafond, ventilatie, kranen, bad en douche, wasbak, wastafel, bergingsruimte, toilet en de accessoires. Daarnaast is de verlichting en de verwarming van belang.

landelijke badkamermeubels Leiden

Landelijke badkamer

Houdt u van een sfeervolle, warme badkamers? Dan is een landelijke badkamer vaak een goede keuze. Zo’n badkamer ademt klasse en kwaliteit uit. Iets wat prima in uw huis in Leiden past. In de landelijke badkamer komt u volledig tot rust. Het is gericht op ontspanning en comfort. Door bijvoorbeeld warme houttinten te combineren met nostalgische tegels creëert u een warme ruimte. U moet een landelijke badkamer niet verwarrem met de klassieke variant. Een landelijke badkamer kan namelijk ook best modern zijn. Als u materialen als RVS combineert met hout geeft dat een uniek contrast. Heeft u nog een erfstuk of mooie kunst in huis? Dan past dat perfect in de badkamer.

inloopdouche installeren Leiden

Inloopdouche

De inloopdouche is de trend van dit moment. Veel mensen spreekt het ‘open gevoel’ erg aan. U heeft nooit meer last van opstaande randjes waar u zich aan kunt stoten. De douche is dus erg geschikt voor kinderen en ouderen. Ook heeft u tijdens het ontwerpen van de inloopdouche veel vrijheid. U zit niet vast aan het design van de douchecabine. Spreekt het ruimtelijk gevoel u erg aan? Dan kunt u overwegen om de vloer- en muurtegels door te trekken in de inloopdouche. Enige nadeel van een inloopdouche is dat de kans op een natte ruimte iets groter is, aangezien de douche niet is afgesloten met een deur.

badkamerkast op maat maken

Badkamerkasten

Wilt u volledig tot rust komen in uw badkamer in Leiden? Dan mag een ligbad niet ontbreken. Het is vaak de blikvanger in de ruimte. In het bad kunt u zich even heerlijk terugtrekken. Let bij de keuze voor een ligbad goed op de beschikbare ruimte. Heeft u genoeg ruimte? Dan is een vrijstaand bad erg geschikt. Bij beperkte ruimte kan een afgeschuind bad, of een hoekbad de oplossing bieden. Een ligbad is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Let goed op de lengte van het bad, zodat u er comfortabel in kunt liggen. Het nadeel van een ligbad is dat het veel water kost. Daarnaast neemt een ligbad relatief veel ruimte in beslag.

ligbad plaatsen

Ligbad plaatsen

Wilt u volledig tot rust komen in uw badkamer in Leiden? Dan mag een ligbad niet ontbreken. Het is vaak de blikvanger in de ruimte. In het bad kunt u zich even heerlijk terugtrekken. Let bij de keuze voor een ligbad goed op de beschikbare ruimte. Heeft u genoeg ruimte? Dan is een vrijstaand bad erg geschikt. Bij beperkte ruimte kan een afgeschuind bad, of een hoekbad de oplossing bieden. Een ligbad is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Let goed op de lengte van het bad, zodat u er comfortabel in kunt liggen. Het nadeel van een ligbad is dat het veel water kost. Daarnaast neemt een ligbad relatief veel ruimte in beslag voor iets wat u niet dagelijks gebruikt.

badkamerrenovatie Leiden

Houten badkamermeubels

Zoekt u wat anders dan de goedkope MDF meubels? Kies dan voor luxe, massief houten badkamermeubels. De houten meubels dragen bij aan een warme en luxe uitstraling. Ze zorgen voor een echt ‘wellness gevoel’. Uw badkamermeubels zijn immers de sfeermakers van de ruimte. De badmeubels zijn in diverse maten en soorten verkrijgbaar. U maakt dus altijd optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De houtsoorten teak, jatoba en merbau kunnen goed tegen vocht. Bij de overige houtsoorten is het vaak van belang dat het hout voorzien is van een beschermende vernis laag. Zo is het hout beschermd tegen vocht. Vindt u een ruimtelijk gevoel belangrijk? Kies dan voor houten meubels die u zwevend kunt monteren.

badkamer offerte Leiden

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u weten wat de kosten worden voor een complete moderne badkamer naar uw wensen? Heeft u een vraag over het verschil in prijs tussen een luxe en goedkope badkamer? Of heeft u een vraag over het ontwerpen van een badmeubel? Vul dan vandaag nog onze offertepagina in. Wij zullen uw vragen spoedig beantwoorden en sturen u desgewenst enkele vrijblijvende offertes toe. Het is vervolgens aan u om de verkregen prijsopgaven met elkaar te vergelijken en zo te kiezen voor de badkamerspecialist uit Leiden die het beste bij u past. Wij garanderen een vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen en helpen u graag verder.