badkamermeubels

Badkamermeubels

Geef uw badkamer een compleet andere uitstraling met het vervangen van de badkamermeubels! Het renoveren van de meubels zorgt bovendien voor een groter gebruiksgemak! Met het plaatsen van luxe badkamermeubels garandeert u uzelf een goed begin en einde van uw dag. Vervang uw douchecabine met een inloopdouche of kies voor een modern hangtoilet in plaats van een staand toilet. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden. Wanneer is het noodzakelijk om de badkamermeubels te vervangen en welk wastafelmeubel is geschikt? Als u daarna een duidelijke indicatie van de kostprijs wilt ontvangen, vergelijk dan vrijblijvend de offertes van meerdere specialisten uit uw eigen regio!

badkamermeubels

Badkamermeubels vervangen

Het vervangen van de badkamermeubels is een relatief eenvoudige manier om de badkamer te renoveren. Maar hoe weet u dat uw badkamer toe is aan een renovatie? Wanneer u opmerkt dat bepaalde badkamermeubels sporen van lekkage vertonen, dan is het een goed idee om de badkamer te renoveren. Ook wanneer uw douchecabine of wastafel beschadigd is, is dit een goed idee. Natuurlijk kunt u er ook al eerder voor kiezen om de badkamer te renoveren. Misschien heeft u onlangs een woning gekocht en zijn de meubels niet helemaal uw smaak. Kies er dan voor om deze te vervangen met sanitair dat u wel mooi vindt.

Wastafelmeubel

Er zijn verschillende soorten wastafels die u kunt laten plaatsen. Heeft u een ruime badkamer? Laat uw simpele wastafelmeubel dan vervangen door een luxe dubbele wastafel! Een wastafelmeubel met twee wastafels geeft de indruk alsof u in een luxe hotel overnacht. U en uw partner hoeven ’s avonds niet op elkaar te wachten, maar kunnen op hetzelfde moment gebruik maken van het wastafelmeubel.

Heeft u een kleine badkamer? Kies dan voor een smaller wastafelmeubel met voldoende opbergruimte. Hier kunt u handdoeken en toiletartikelen in bewaren. Zo hebt u ze altijd bij de hand, zonder dat ze in het zicht staan.

hangend of staand toilet

Hangend of staand toilet

Een staand toilet was in het verleden de norm, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om deze te vervangen met een hangend toilet. Allereerst geeft een hangend toilet badkamers een ruimtelijke uitstraling.

Doordat hij in de lucht lijkt te zweven lijkt hij kleiner en compacter dan een grote, staande toiletpot. Daarbij is het schoonmaken van de vloer een stuk eenvoudiger omdat u de dweil gewoon onder de WC door haalt. Wel liggen de kosten voor een hangend toilet iets hoger dan voor een staand model en moet de badkamerspecialist een wandcloset inbouwen.

douchecabine

Douchecabine

Steeds meer mensen kiezen voor de realisatie van een inloopdouche, maar in een kleine ruimte kan een douchecabine ook veel bieden. Er zijn namelijk veel verschillende soorten douchecabines verkrijgbaar. Heeft u een beperkt budget, dan is een simpel model een goede keuze. Doordat alle onderdelen van de douchecabine al bij de prijs zijn inbegrepen, is dit doorgaans voordeliger dan een luxe inloopdouche. Als uw budget iets groter is, dan kunt u ook kiezen voor een luxe douchecabine met stijlvolle verlichting, massagejets of zelfs een FM radio. Een douchecabine die stijlvol is afgewerkt met RVS geeft uw badkamer bovendien een moderne en luxe uitstraling!

ligbad

Ligbad

Laat uw badkamer eenvoudig renoveren met het plaatsen van een nieuw bad! Net als bij de douche, is er ook bij de aanschaf van een bad de keuze uit vele verschillende modellen. Zo is er voor praktisch iedere ruimte wel een geschikt bad verkrijgbaar. Heeft u een kleine badkamer en wilt u toch graag een bad? Laat uw douche dan vervangen door een bad douche combinatie. Zo bespaart u ruimte. Bij een grotere ruimte kunt u ook kiezen voor een vrijstaand bad of inbouwbad. Ook een hoekbad behoort tot de vele mogelijkheden. Bij een beperkt budget is een simpel ligbad voldoende, maar als u iets meer te besteden heeft dan is een luxe ligbad met massagejets ook een mogelijkheid!

badkamermeubels vervangen

Besparen? Vergelijk vrijblijvend offertes!

Het vervangen van de badkamermeubels zal het gebruiksgemak enorm verbeteren. Daarbij zal het renoveren van de badkamermeubels bijdragen aan een waardevermeerdering van uw woning. Als u het huis over niet al te lange tijd wilt verkopen, dan hebben de nieuwe meubels een positieve invloed op de woningwaarde! Wilt u uw badkamermeubels graag laten vervangen? Schakel dan een badkamerspecialist in. Vergelijk vrijblijvend offertes zodat u verzekerd bent van de beste badkamermeubels tegen de scherpste prijzen. Dit doet u gemakkelijk via het offerteformulier. Deze service is gratis en geheel vrijblijvend, zodat u nergens aanvast zit!