badkamer Dordrecht

Badkamer Dordrecht

Een badkamer is een ruimte die hygiëne uit moet stralen. Dit betekent onder andere dat het zaak is om regelmatig onderhoud aan de badkamer uit te voeren. Zo adviseren wij om minimaal eens in de 20 jaar het sanitair te vervangen, en kunnen ook badkamermeubels in hetzelfde tijdsbestek wel een update gebruiken. Bent u op zoek naar een badkamerspecialist uit Dordrecht die u van dienst kan zijn bij het ontwerpen en plaatsen van een complete badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om moderne of klassieke, goedkope of luxe badkamers wij helpen u met alle plezier verder.

badkamer ontwerp Dordrecht

Van ontwerp tot realisatie

Het vervangen van badkamers begint bij het ontwerpen van de ruimte. Hebt u geen idee wat de mogelijkheden zijn? Laat u dan inspireren door voorbeelden bij een badkamerspecialist of vraag de specialist om u te helpen. Wij ontwerpen graag samen met u de badkamer op basis van uw ideeën, en kunnen deze vervolgens ook voor u plaatsen. Bent u benieuwd naar de prijzen voor het ontwerpen en plaatsen van een badkamer naar uw wensen? Vraag dan vrijblijvend bij ons enkele offertes aan voor een luxe of goedkope, maar complete badkamer naar uw wensen. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

badkamer ideeën Dordrecht

Ideeën en inspiratie

Het ontwerpen van badkamers en sanitair is een klus die grotendeels afhankelijk is van smaak en stijl. Zo kan een badkamerspecialist uit ons netwerk in Dordrecht een badkamer creëren die een moderne uitstraling heeft, maar ook de klassieke is mogelijk. Bent u op zoek naar ideeën en inspiratie voor uw nieuwe badkamer? Bij menig specialist vindt u diverse boekjes met daarin voorbeelden. Het is tevens een optie om inspiratie en ideeën op te doen bij een showroom. Hebt u maar een beperkt budget en wilt u graag een goedkope badkamer? Kijk dan voor inspiratie bij een outletshop.

complete badkamers

Complete badkamers

Wanneer u contact opneemt met een badkamerspecialist uit Dordrecht dan zijn er diverse mogelijkheden. Ofwel u laat een deel van het sanitair vervangen, en kiest ervoor om enkel de wastafel te verbeteren of een badmeubel te vervangen. Daarnaast is het mogelijk om de complete badkamer te renoveren. De term complete badkamers staat dan ook voor een update van het wooncomfort en het gebruiksgemak. Aan het aanpassen van de volledige douche zitten wel aanzienlijke kosten verbonden. Laat u daarom altijd eerst goed informeren over de prijzen. Via onze offertepagina vraagt u snel enkele vrijblijvende offertes aan voor het vervangen van de complete badkamer.

badkamermeubels Dordrecht

Badkamermeubels in alle soorten en maten

Wanneer wij spreken over een badkamerrenovatie of het vervangen van de complete badkamer, dan denken onze klanten uit Dordrecht vaak alleen aan het vervangen van het sanitair. Naast het sanitair ontwerpen en plaatsen wij echter ook diverse badkamermeubels. Een badmeubel is in de meeste gevallen een grote kast, die eventueel gecombineerd kan worden met een wastafel. Wilt u graag badkamermeubels die volledig aan uw eisen voldoen? Laat dan een badkamerspecialist een badmeubel voor u op maat maken. Samen met u zal de specialist kijken naar de opties voor badkamermeubels en vervolgens het gewenste badmeubel produceren. Wij helpen u met alle plezier.

luxe badkamers Dordrecht

Luxe, moderne of goedkope badkamer?

Wij gaven al aan dat er vele soorten badkamers mogelijk zijn. Het is volledig afhankelijk van uw wensen en budget uit welke badkamers u een keuze kunt maken. Zo bieden wij zowel complete luxe als goedkope badkamers aan, en hebt u de keuze uit badkamers in een klassieke, moderne en landelijke stijl. Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele combinaties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een douche met moderne tegels, terwijl uw badkamermeubels eerder een landelijke uitstraling bieden. Wij zijn u graag van dienst in Dordrecht door ideeën aan te dragen of u anderzijds inspiratie te bieden.

sanitair plaatsen Dordrecht

Sanitair plaatsen

Het plaatsen van sanitair is eveneens een klus die u over kunt laten aan een badkamerspecialist uit ons netwerk in Dordrecht. Wij gaven al aan dat het meeste sanitair (zoals een douche of toilet) ongeveer 20 jaar meegaat voordat het aan vervanging toe is. Dit betekent niet dat na deze periode de douche niet meer werkt, maar wel dat waarschijnlijk het waterverbruik relatief hoog is, of dat u het gebruiksgemak aanzienlijk zou verbeteren wanneer u zou kiezen voor nieuw sanitair. Wij informeren u graag over de opties voor nieuw sanitair en het plaatsen van een andere wastafel of douche in uw badkamer.

badkamer indelen

Badkamer indelen

Is uw badkamer in Dordrecht aan vernieuwing toe? Iedereen wil badkamers zo efficiënt mogelijk indelen. U moet dus tijdens het indelen goed rekening houden met het sanitair, de waterdichtheid van materialen en de natte zones. Er moet altijd voldoende gebruiksruimte overblijven en vaak moet het zelfs mogelijk zijn dat de badkamer door meerdere personen tegelijkertijd gebruikt kan worden. U kunt eigenlijk het beste zelf, of samen met de badkamerspecialist, een checklist opstellen. Daar moeten de volgende onderdelen opstaan: wand- en vloertegels, plafond afwerking, ventilatie, bad en douche, kranen, wasbak, wastafel, bergingsruimte, toilet en de accessoires. Daarnaast moet u tijdens het indelen de verwarming en verlichting niet vergeten.

landelijke badkamer Dordrecht

Landelijke badkamer

Bent u gehecht aan warme kleuren en de landelijke stijl? Een landelijke badkamer ademt klasse en kwaliteit uit. Iets wat goed past bij uw badkamer in Dordrecht. De badkamer is voor velen een ruimte om tot rust in te komen. Zo’n badkamer is gericht op ontspanning en comfort. U kunt een warme houttint combineren met nostalgische tegels. Nog een optie is dat u oude, houten elementen combineert met strakke, moderne meubels. Dat geeft een opvallend contrast. Het voordeel van een landelijke badkamer is dat u er zelf authentieke elementen aan kunt toevoegen. Wellicht heeft u een erfstuk of houten kunstobject wat perfect bij de inrichting past. Veel badkamerspecialisten hebben badkamermeubels in het assortiment met een landelijke stijl. Vraag naar de prijzen en mogelijkheden.

inloopdouche Dordrecht

Inloopdouche

Steeds meer mensen kiezen een inloopdouche. Logisch, aangezien het veel voordelen met zich mee brengt. Zo heeft u bijvoorbeeld nooit meer last van opstaande randjes waar u zich aan kunt stoten. Daarnaast heeft u bij een inloopdouche veel vrijheid in de vormgeving van de doucheruimte. U zit niet vast aan de uitstraling van een douchecabine. U kunt de stijl van de badkamer doortrekken in de inloopdouche. Wanneer u dezelfde muur- en vloertegels gebruikt geeft het een ruimtelijk gevoel. Toch heeft een inloopdouche ook een nadeel. Het nadeel is dat de rest van de ruimte nat kan worden, aangezien de douche niet afgesloten is met een deur.

badkamerkasten

Badkamerkasten

Het is van belang dat u voldoende opbergruimte in de badkamer heeft. Iedereen verzamelt al snel een hoop verzorgingsproducten in de badkamer. Door badkamerkasten met voldoende opslagruimte houdt u de badkamer ordelijk. Niets vervelender dan dat u ’s ochtends, terwijl u nog half slaapt, moet zoeken naar spullen. De badkamerkasten moeten goed bij de badkamermeubels en het sanitair passen. Er zijn badkamerkasten verkrijgbaar met bijvoorbeeld mat glazen deurtjes en een slot. Zo staan uw medicijnen veilig opgeborgen en kunnen uw kinderen er niet zomaar bij komen. De kasten zorgen ervoor dat alle spullen uit zicht zijn. Zo kunt u zich heerlijk in de ruimte ontspannen.

ligbad plaatsen Dordrecht

Ligbad plaatsen

Een ligbad draagt bij aan het tot rust komen in de badkamer. In het bad kunt u zich even terugtrekken en genieten van het warme water. In een regulier bad kunt u vaak ook een douchekop monteren. Dat bespaart ruimte en u kunt voor of na het badderen snel even douchen. De nadelen van een ligbad? Het neemt vrij veel ruimte in beslag en het vullen van een bad kost veel water. Een douche is wat dat betreft zuiniger. Een ligbad is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Let bij het aanschaffen van een ligbad goed op de lengte van het bad. U moet uiteraard comfortabel kunnen liggen.

houten badkamermeubels

Houten badkamermeubels

Wilt u geen standaard badkamer, maar een ruimte die warmte en luxe uitstraalt? Dan zijn houten badkamermeubels een goede optie. Het draagt bij aan het ‘wellness’ gevoel. De houten badkamermeubels zijn de sfeermakers in de badkamer. Een badmeubel is in diverse stijlen en afmetingen verkrijgbaar. Zo maakt u altijd optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Wat zijn houtsoorten die goed tegen vocht kunnen? Dat zijn teak, merbau en jatoba. Goedkope oplossingen zijn meubels van fineer of de meubels van andere houtsoorten. Het is dan wel van belang dat het hout voorzien is van een vernis laag die het hout beschermt tegen vocht.

badkamerrenovatie Dordrecht

Vrijblijvend offertes vergelijken

Het ontwerpen en plaatsen van complete badkamers brengt aanzienlijke prijzen met zich mee. Wilt u graag een goedkope in plaats van luxe badkamer en bent u benieuwd naar de prijzen die hieraan verbonden zijn? Vraag dan vandaag nog enkele vrijblijvende offertes aan via onze offertepagina. Het is vervolgens aan u om deze prijsopgaven met elkaar te vergelijken en zo te kiezen voor de badkamerspecialist uit Dordrecht die het beste bij u past. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig zult worden geholpen. Of het nu gaat om een moderne of klassieke ruimte, uw badkamermeubels en sanitair zijn bij ons in goede handen!