badkamer Bilthoven

Badkamer Bilthoven

Kan uw badkamer in Bilthoven wel een update gebruiken? Of overweegt u om de gehele badkamer te vernieuwen? Dat is verstandig. De badkamer is tegenwoordig meer dan een ruimte waar u uw dag begint of eindigt. Goede badkamers geven u de mogelijkheid om tot ontspanning te komen. U moet naderhand weer tientallen jaren genieten van de badkamer. Verdiep u dus goed in de mogelijkheden. Welke douche kiest u? En welk sanitair laat u plaatsen? Van luxe wellness badkamers tot aan goedkope, praktische badkamers, onze badkamerspecialist helpt u bij het ontwerpen en plaatsen. Wanneer u onze offertes vergelijkt betaalt u nooit teveel.

badkamer ontwerp Bilthoven

Van ontwerp tot realisatie

Alles begint met een goed ontwerp. De badkamerspecialist uit de omgeving van Bilthoven gaat samen met u de badkamer ontwerpen. Hierbij wordt rekening gehouden met al uw wensen en hoe de beschikbare ruimte optimaal kan worden benut. Een tip is dat u alvast op internet wat ideeën en inspiratie op doet. Op basis van uw inspiratie en ideeën maken wij de ontwerpen. Spreekt het ontwerp van de badkamerspecialist u aan? Dan verzorgen wij tevens het plaatsen van de badkamer, inclusief sanitair en de tegels. Nieuwsgierig naar de prijzen van het ontwerpen en plaatsen van uw badkamer? Vraag vrijblijvend offertes aan via de offertepagina.

badkamerspecialist Bilthoven

Ideeën en inspiratie

Als alle praktische en technische eisen op papier staan blijft er nog één essentieel aspect over: uw smaak. Kunt u moeilijk een bepaald type wastafel, inloopdouche, ligbad, of badkamerkast kiezen? Doe dan inspiratie en ideeën op in de showroom in de buurt van Bilthoven. Wel is het verstandig dat u bij onze badkamerspecialist vrijblijvend offertes aanvraagt. Zo voorkomt u dat u teveel betaalt voor het badmeubel. Onze badkamerspecialist uit Bilthoven creëert moderne badkamers tot aan goedkope en praktische varianten. De badkamers zijn geheel afgestemd op uw wensen en behoeften.

badkamerrenovatie Bilthoven

Complete badkamers

Via Santebo krijgt u een badkamerspecialist uit de buurt van Bilthoven. Wij zijn de badkamerspecialist voor complete badkamers. Bij ons staat kwaliteit tegen een lage prijs centraal. Spreken de goedkope, praktische badkamers u aan? Of kiest u liever een luxe, moderne variant? Het sanitair en alle benodigde materialen zijn bij ons verkrijgbaar. Van een badmeubel tot aan een inloopdouche. U kiest altijd de stijl die het beste bij uw en uw woning in Bilthoven past. Wij doen samen met u ideeën en inspiratie op. Samen gaan we de ruimte en badkamermeubels indelen. Zo krijgt u altijd een complete badkamer of badkamerrenovatie op maat. U heeft bij het indelen van de ruimte een ruime keuze uit kwaliteitsmerken.

badkamermeubel plaatsen Bilthoven

Badkamermeubels in alle soorten en maten

De badkamerspecialist in Bilthoven levert badkamermeubels in alle soorten en maten. Van badkamermeubels in landelijke stijl tot en met moderne varianten. De badkamermeubels dragen bij aan de uitstraling van de gehele ruimte. Focus niet alleen op de vorm van het badmeubel, de functie is tevens van belang. Hebben de badkamermeubels voldoende opslagruimte voor al uw verzorgingsproducten en handdoeken? Samen met de badkamerspecialist kijkt u of de badkamermeubels bij uw wensen en behoeften passen. Past de huidige maat niet perfect? Laat dan het badmeubel op maat maken. Als het om een kleine ruimte gaat is het namelijk van belang dat u elke centimeter benut.

luxe badkamer Bilthoven

Luxe, moderne of goedkope badkamer?

Voor het ontwerpen en plaatsen van een luxe, moderne of goedkope badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen uw goedkope badkamer waarin u jarenlang van de praktische voordelen kun genieten. Wij ontwerpen en plaatsen tevens uw moderne, luxe badkamer waar u zich na een lange werkweek in kunt ontspannen. Zo brengt u het wellness gevoel naar uw badkamer in Bilthoven. Met een beperkt budget toch een luxe uitstraling creëren? Daar kunnen wij tijdens het ontwerpen rekening mee houden. Zo kunt u met beperkte middelen toch een verfijnde uitstraling creëren. Wij helpen u graag bij het aandragen van ideeën en inspiratie, zodat u de perfecte badkamer in Bilthoven creëert.

sanitair Bilthoven

Sanitair plaatsen

Sanitair zijn alle zaken die tijdens een verbouwing of renovatie geplaatst worden ten behoeve van de verzorging van het menselijk lichaam. Het monteren van sanitair is vakwerk. Laat dit altijd over aan een badkamerspecialist uit de omgeving van Bilthoven. Het vervangen van uw oude sanitair is een mogelijkheid. Het is tevens mogelijk om uw sanitair te plaatsen in de gloednieuwe badkamer. De stelregel is dat na tien à twintig jaar uw sanitair vaak aan vervanging toe is. Dat wil echter niet zeggen dat het sanitair dan al stuk is. Wel is het zo dat het sanitair dan vaak niet meer past bij uw huis in Bilthoven. Daarnaast is het comfort en de energiezuinigheid van hedendaags sanitair vele malen hoger.

badkamer indelen

Badkamer indelen

Tijdens het indelen en ontwerpen van de badkamer in Bilthoven wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Zowel kleine als grote badkamers moeten een gevoel van ruimte en rust geven. Tijdens het indelen houden wij o.a. rekening met het sanitair, de waterdichtheid van badkamermeubels en de natte zones. Door een ruimtelijk ontwerp blijft er altijd voldoende bewegingsruimte over. Het badmeubel en de wastafel wordt effectief ingedeeld. Is de ruimte klein? Dan kiest u uit een ligbad of een inloopdouche. Bij een kleine ruimte helpen wij u om de badkamer groter te laten ogen door bijvoorbeeld het kleurgebruik en het gebruik van langwerpige badkamertegels.

design badkamer Bilthoven

Landelijke badkamer

De landelijke badkamer is weer terug van weggeweest. Strakke, moderne badkamers maken plaats voor de sfeervolle landelijke badkamer. Bij het ontwerpen van de landelijke badkamer staat klasse en kwaliteit centraal. Deze variant is volledig gericht op ontspanning en comfort. Combineert u materialen als RVS met een oude wastafel? Dan geeft dat contrast een uniek effect. Zachte pasteltinten en warme badkamermeubels misstaan niet in een landelijke badkamer. U kunt de landelijke meubels herkennen aan de eenvoudige, imperfecte vormgeving. Heeft u nog een prachtig kunstwerk, of een erfstuk? Dan kunt u dit object een plekje geven in uw badkamer in Bilthoven.

inloopdouche plaatsen Bilthoven

Inloopdouche

De inloopdouche wordt in steeds meer badkamers geplaatst door de badkamerspecialist. Dit komt deels door de stijlvolle uitstraling. Daarnaast geeft zo’n douche een erg ruimtelijk effect. In zowel kleine als grote badkamers kunt u de douche goed gebruiken. Het ruimtelijk effect van de inloopdouche wordt versterkt als u de badkamertegels doortrekt in de douche. Daarnaast heeft u in de douche nooit meer last van opstaande randjes waar u zich aan kunt stoten. De douche biedt dus veel voordelen ten opzichte van een goedkope douchecabine en is geschikt voor zowel jong als oud. Een inloopdouche is geschikt bij iedere badkamer.

badkamerkast Bilthoven

Badkamerkasten

Na het douchen zoekt u een handdoek. U doet de deurtjes van de wastafel open en alle handdoeken vallen op de natte vloer. Dat is vervelend! Het is dus van belang dat de badkamerkasten over voldoende opbergruimte beschikken. De badkamerkasten zorgen ervoor dat alle spullen uit het zicht blijven en dat u zich daardoor goed kunt ontspannen in de badkamer. Naast de functie is ook de vorm van de badkamerkasten erg belangrijk. Past de uitstraling van het badmeubel bij het overige sanitair? De badkamerkasten zijn in diverse maten en soorten verkrijgbaar. Zo zit er altijd iets bij wat past bij de gewenste stijl en functie.

douche plaatsen

Ligbad plaatsen

Spreekt de ontspannende werking van een ligbad u aan? Dan mag bij de badkamerrenovatie of de complete, nieuwe badkamer een ligbad niet ontbreken. Een ligbad is verkrijgbaar in veel soorten en maten. Bedenk dus goed hoe groot het bad moet zijn, of u er ook in wilt douchen en welke vorm het ligbad moet hebben. Naast dat het vaak een blikvanger moet zijn, is het tevens van belang dat u er comfortabel in kunt liggen. Na een drukke week is het heerlijk dat u tot rust kunt komen in het bad. Wel heeft een bad een nadeel: het verbruikt veel water. Op dat gebied is een douche zuiniger.

hardhouten badkamermeubel

Houten badkamermeubels

Bent u een liefhebber van hout? Ook in uw badkamer in Bilthoven kunt u hout gebruiken. De houten badkamermeubels geven een warme en luxe uitstraling in badkamers. Zo’n badmeubel geeft het zogenaamde ‘wellness gevoel’. Een houten badmeubel geeft veel sfeer. De houten badkamermeubels zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Zit de gewenste maat er niet bij? Badkamermeubels op maat zijn tevens een optie. Zo kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten. Daarnaast doorbreken de houten badkamermeubels het witte, koude gevoel in de badkamer. Let bij de keuze van houtsoorten goed op de vochtbestendigheid van het hout.

badkamer prijzen Bilthoven

Vrijblijvend offertes vergelijken

Gaat u vrijblijvend offertes vergelijken? Dan weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor de badkamerspecialist uit de omgeving van Bilthoven. Voor complete badkamers tot het vernieuwen van alleen een wastafel kunt u bij ons terecht. Wij helpen u met ideeën en geven inspiratie om uw complete droombadkamer te ontwerpen. Via Santebo laat u complete badkamers vakkundig ontwerpen en plaatsen. Van het vervangen van een wastafel tot het plaatsen van complete badkamers bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar de prijzen van het ontwerpen en plaatsen van badkamers in Bilthoven? Vraag dan vrijblijvend offertes aan via de offertepagina!