badkamer Amersfoort

Badkamer Amersfoort

De badkamer is een veelgebruikte ruimte in huis. Scheren, douchen, even relaxen in bad, tandenpoetsen, het gebeurt allemaal in de badkamer. Overweegt u dus een nieuwe badkamer? Neem dan uw tijd om ideeën op te doen en u goed te verdiepen in de mogelijkheden. Er is veel keuze in sanitair, badkamermeubels en accessoires. U wilt natuurlijk weer tientallen jaren kunnen genieten van uw badkamer in Amersfoort. Wilt u bijvoorbeeld een wellness paradijs ontwerpen? Of wilt u een praktische, goedkope oplossing? Onze badkamerspecialist helpt u graag bij uw keuze voor een complete badkamer, of het vernieuwen van uw huidige badkamer. Wanneer u onze offertes vergelijkt betaalt u nooit teveel.

badkamer ontwerpen Amersfoort

Van ontwerp tot realisatie

De badkamerspecialist uit de omgeving van Amersfoort gaat samen met u de badkamer ontwerpen. Welke indeling spreekt u aan en hoe benutten we de ruimte optimaal? Dat zijn vragen die tijdens het ontwerpen aan bod komen. Tip: doe op internet alvast wat inspiratie op. Websites als Pinterest bieden veel inspiratie. Op basis van uw ideeën maken wij een aantal ontwerpen. U kiest het ontwerp wat u aanspreekt en wij zorgen vervolgens voor de professionele plaatsing van de badkamer. Benieuwd naar de prijzen van het ontwerpen en plaatsen van de badkamer naar uw wensen? Vraag vrijblijvend offertes aan en ontdek de prijzen van uw luxe of praktische badkamer.

badkamer inspiratie Amersfoort

Ideeën en inspiratie

Als alle technische en praktische eisen opgesteld zijn door u en de badkamerspecialist blijft er maar één aspect over: uw smaak. Welke stijl en sfeer spreekt u aan? De badkamerspecialist uit Amersfoort creëert luxe, moderne badkamers, of juist goedkope en praktische varianten. Weet u zelf nog niet precies wat uw wensen en behoeften zijn? Kijk dan ter inspiratie op websites als Pinterest. Wilt u de materialen en badkamermeubels in het echt zien? Doe dan ideeën op bij een showroom in de buurt van Amersfoort. Wel is het verstandig om bij ons vrijblijvend offertes aan te vragen. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

sanitair Amersfoort

Complete badkamers

Santebo is de badkamerspecialist voor complete badkamers. Wanneer u contact opneemt met de specialist uit de regio van Amersfoort dan weet u zeker dat u de beste kwaliteit kiest, tegen de laagste prijs. Of goedkope badkamers u nou aanspreken, of luxe, moderne badkamers: wij voeren uw wensen uit. Alle onderdelen van de badkamer zijn bij ons verkrijgbaar, van badkamermeubels en een wastafel, tot aan een complete inloopdouche. Eindeloze combinaties zijn mogelijk. Zo kiest u altijd de stijl die perfect past bij u en uw woning in Amersfoort. Diverse uitvoeringen en afmetingen zijn mogelijk. Zo krijgt u altijd een complete badkamer of badkamerrenovatie op maat.

luxe badkamermeubels

Badkamermeubels in alle soorten en maten

De badkamermeubels dragen bij aan de uitstraling van de gehele ruimte. Van een luxe badmeubel tot oude, authentieke meubels: alles is mogelijk. Focus naast de vorm, ook op de functie van de badkamermeubels zijn van belang. Hebben ze voldoende opbergruimte en zijn de laden softclose? Let tevens op eventuele belichting die in of rondom de badkamermeubels zijn geplaatst. Samen met de badkamerspecialist kijkt u of het badmeubel past bij uw wensen. Zijn de maten niet precies passend? Laat dan een badkamermeubel op maat maken. Wanneer u een kleine ruimte heeft is het tevens van belang dat u goed op de draairichting van de deuren let.

moderne badkamer Amersfoort

Luxe, moderne of goedkope badkamer?

Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen en monteren van complete badkamers. Het is mogelijk om luxe, moderne badkamers te laten plaatsen door de badkamerspecialist. Heeft u een beperkt budget? Ook goedkope badkamers kunnen wij ontwerpen en plaatsen in Amersfoort. Wilt u met een beperkt budget toch een luxe uitstraling? Daar helpen wij u graag mee. Daarnaast zijn er natuurlijk veel combinaties mogelijk. Denk aan een douche met authentieke tegels, terwijl de meubels en het sanitair een luxe, moderne uitstraling hebben. De badkamerspecialist helpt u graag bij het aandragen van ideeën en inspiratie, tot en met het monteren van het sanitair en de tegels in Amersfoort.

douche renoveren Amersfoort

Sanitair plaatsen

Het plaatsen van sanitair is tevens een klus die u over kunt laten aan de badkamerspecialist uit de omgeving van Amersfoort. Onder sanitair verstaan we alles wat geplaatst kan worden met als doel het lichaam verzorgen. Zowel het plaatsen van sanitair in uw gloednieuwe badkamer, als het vervangen van het sanitair in uw huidige badkamer is mogelijk. Na tien tot twintig jaar is het sanitair vaak wel aan vervanging toe. Dat wil niet zeggen dat het defect is, maar de uitstraling past vaak niet meer bij de huidige inrichting. Ook is het comfort en de energiezuinigheid van het huidige sanitair veel hoger. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van nieuw sanitair en welke kwaliteitsmerken u kan overwegen.

badkamerrenovatie Amersfoort

Badkamer indelen

Bij het ontwerpen en indelen van badkamers is het van belang dat u de beschikbare ruimte optimaal benut. U moet tijdens het indelen rekening houden met o.a. het sanitair, de waterdichtheid van materialen en de natte zones. Ook moet er genoeg bewegingsruimte tussen de verschillende badkamermeubels over blijven. Wordt de badkamer vaak door meerdere personen tegelijkertijd gebruikt? Dan moet u daar bij het indelen rekening mee houden. Het badmeubel en de wastafel moet dan ruim worden opgezet. Is de ruimte beperkt? Dan komt de keuze aan bod: kies ik een ligbad of een inloopdouche? Bij het gebruik van lichte kleuren en langwerpige badkamertegels lijkt de ruimte vaak groter.

boeren badkamer Amersfoort

Landelijke badkamer

Houdt u niet van die witte, moderne badkamers? Dan is het ontwerpen van een landelijke badkamer wellicht een goede optie. Deze landelijke ruimte ademt klasse en kwaliteit uit. Door de warme kleuren is de badkamer volledig gericht op ontspanning en comfort. Het oude plattelandsgevoel. Het is mogelijk dat u een badmeubel met warme houttinten combineert met moderne tegels. Dit opvallende contrast geeft een uniek effect. Het voordeel van een landelijke badkamer is dat u prima oude, authentieke elementen kunt combineren met nieuwe materialen zoals RVS. U kunt tevens zelf authentieke elementen toevoegen. Denk aan kunst, of een erfstuk. Landelijke nostalgie met het comfort van nu.

inloopdouche plaatsen Amersfoort

Inloopdouche

De badkamertrend van nu? Dat is absoluut de inloopdouche. Steeds meer mensen kiezen zo’n douche. Dat heeft een reden. U heeft bijvoorbeeld een erg ruimtelijk gevoel in de douche. Daarnaast kunt u het volledig aanpassen aan het ontwerp van de badkamer. U kunt de stijl van de rest van de ruimte doortrekken in de douche. Als u bijvoorbeeld dezelfde muur- en vloertegels gebruikt voelt het geheel als één ruimte. Tevens heeft u nooit meer last van opstaande randjes waar u zich aan kunt stoten. De inloopdouche is daarom geschikt voor jong en oud en biedt veel voordelen ten opzichte van een goedkope douchecabine.

badkamerkast op maat Amersfoort

Badkamerkasten

Vroeger had men veel van die goedkope, witte badkamerkasten. Tegenwoordig is dat al lang niet meer het geval. Door de keuze uit honderden badkamerkasten vindt u altijd een model dat perfect bij de indeling en inrichting van uw badkamer past. Naast de vorm is ook de functie van de badkamerkasten en de wastafel van belang. Kunt u al uw verzorgingsproducten in de kast kwijt? Of kunt u de kast op slot doen? Uw medicijnen staan dan veilig opgeborgen. De badkamerkasten zorgen ervoor dat alle spullen uit zicht blijven en dat de ruimte ordelijk blijft. Zo kunt u zich volledig ontspannen in uw badkamer in Amersfoort.

ligbad vervangen Amersfoort

Ligbad plaatsen

Wilt u na een lange werkweek lekker ontspannen? Overweeg dan een ligbad. In het moderne bad kunt u zich even heerlijk terugtrekken en genieten van de warmte. Een ligbad is over het algemeen gemaakt van de volgende materialen: acryl, quaryl, kunstmarmer en plaatstaal. Acryl wordt het meest gekozen vanwege de aantrekkelijke producteigenschappen. Zo voelt het warmer aan en het heeft een antislip werking. Geëmailleerd plaatstaal is erg hygiënisch. Let bij de keuze van een bad goed op de afmetingen. U moet er uiteraard comfortabel in kunnen liggen. Het nadeel van een bad is dat het vullen vrij veel water kost. Een douche is vaak zuiniger.

houten badmeubel Amersfoort

Houten badkamermeubels

Bent u een liefhebber van kwaliteitsmeubelen met een lange levensduur? Dan zijn houten badkamermeubels een goede optie. Het houten badmeubel geeft een warme en luxe uitstraling aan badkamers. Het draagt bij aan het wellness gevoel in de ruimte. In saunacomplexen wordt niet voor niets veel gebruik gemaakt van houten meubels. Een houten badmeubel draagt bij aan de sfeer. Zo’n badmeubel is in diverse stijlen en afmetingen verkrijgbaar. Zo maakt u altijd optimaal gebruik van de ruimte. Laat u altijd informeren of de houtsoort goed tegen vocht kan. Mocht dat niet het geval zijn, dan moet het hout worden behandeld met een laag vernis.

badkamer offertes Amersfoort

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u vrijblijvend offertes vergelijken van de badkamerspecialist uit de omgeving van Amersfoort? Kijk dan op onze offertepagina. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor het ontwerpen en plaatsen van badkamers. U kiest altijd de badkamerspecialist die het beste bij uw wensen en behoeften past. Welk type douche, badmeubel, wastafel of ligbad u ook wilt: wij helpen u graag. Kies Santebo en laat uw badkamer en badkamermeubels professioneel ontwerpen en plaatsen. Als u vrijblijvend de offertes vergelijkt weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor de complete badkamer, of de badkamerrenovatie.